Свежи идеи как да декорирате дома си за Коледа

Свежи идеи как да декорирате дома си за Коледа
Наближават дългоочаквани празници, изпълнени с радост и изненади. Коледа е време в годината, което посвещаваме на  семейството и приятелите си и бихме искали да прекараме в топлина, обич и уют. Как да подготвим жилището си за предстоящите празници?
Коледната украса трябва да започне още от входа - с коледен венец, камбанки, снежинки, панделки и разноцветни лампички. Поставена на входната ви врата, тя символизира приветствие към празника и гостите, които ще ви посетят.Следват жизнерадостно блещукащите лампички по стени и прозорци. Ефектно изглеждат изкуствените клонки зеленина, поставени по стълбища, входове, арки и над камини. Камината дава много възможности за декорация и често се превръща в акцент на помещението и цялото коледно тържество.
Задължителен елемент от коледната украса е ЕЛХАТА! Тя може да бъде истинско елхово дръвче - препоръчваме ви такова, засадено в саксия, или изкуствено дърво, което също изглежда празнично. Елхата се поставя в дневната или в помещението, където ще се проведе вашето коледно тържество. Накичена с всевъзможни играчки, гирлянди, звезди и лампички, тя радва окото и допринася за празничното настроение. Под нея обикновено се поставят подаръците - така очаквани от всички деца.Всъщност Коледният дух  често ни завладява изцяло и ни стопля, блещукайки по улици, площади и градини. Затова на някои места украсата започва от градината и стига до покрива на сградата, прогонвайки мрачното зимно настроение и тъга далеч от дома.

Други новини
· Какво трябва да знаем при закупуване на недвижим имот · Данъчни облекчения за млади семейства с ипотечен кредит · Уязвимите места на вашия дом · Данък върху недвижим имот и как да спестим от дължимата сума · Ваканционен имот или ваканция в хотел? · Произведено в Германия - къща, която се отоплява сама · Седем златни правила при покупка на недвижим имот · Жилищата в България са поскъпнали с 2,2% за година · Къща или апартамент?
Имоти в България