Семеен хотел Куин

Семеен хотел Куин

Хотел Куин съчетава елегантност, съвременни удобства, практичност и спокойствие. Разположен на ключово място в село Айдемир, на републиканския път Силистра-Русе, и в близост до новия фериботен комплекс, хотелът работи целогодишно и предлага настаняване в двойни и тройни стаи, както и апартаменти, с общ капацитет за 70 гости. Стаите са с нестандартна архитектура и стилното им вътрешно оформление и обзавеждане отговарят на всички изисквания за качество, като включват кабелна телевизия, високоскоростен интернет-достъп, климатизация и централно отопление. Хотелът е подходящ за семейства с деца, самостоятелно пътуващи гости и организирани групи.
Коплексът разполага и с уютен кафе-бар, който ще ви предложи чудесна обстановка и възможност за спортни залагания към Еврофутбол, а 200 местния ресторант ще ви впечатли с просторния си и красив салон, което го парви подходящ за вашите семейни тържества. От сряда до събота ресторантът разполага с диджей и предлага жива музика, която ще ви предразположи да прекарате незабравими мигове. Гостите ни разполагат с кабелна телевизия, високоскоростен интернет достъп, климатизация и централно отопление. При интерес от страна на гостите ни, се организират еднодневни екскурзии до природни забележителности в региона. Прилагаме отстъпки за големи групи, редовни и корпоратовни клиенти, студенти и ученици.
Хотел „Куин” предлага на своите клиенти и гости най-разнообразни услуги предоставящи възможност за развлечения, добро прекарване и комфорт:
- Посещение на резерват,резервация за посещение на музеи, културни паметници и природни забележителности .
- Организиране на семейни и други тържества.
- Безплатен Интернет .
- Копирни услуги.
- Преносим компютър под наем.
- Пране и гладене .
Удобства:
- кафе-сладкарница
- ресторант
- сейф на рецепция
- пране/гладене
- паркинг
- парк към хотела
- детски кът п
- лащане в брой
- плащане с кредитни карти
- магазин
- денонощна рецепция
 -асансьор
Обща информация: Етажи - 4, Единични стаи - 5, Двойни стаи - 14, Тройни стаи - 7, Апартаменти – 4
Единична стая - 36.00 лв.
Двойна стая - 48.00 лв.
Тройна стая - 60.00 лв.
Апартамент - 72.00 лв.
Цените включват настаняване, закуска, туристическа такса. Плащането може да се извърши с кредитна карта - VISA, Master Card, по банков път или в брой.
Деца до 7 годишна възраст се настаняват безплатно. Отстъпките са по договаряне и се прилагат при настаняване на: Студенти и ученици; Групи над 20 души; Редовни клиенти на хотела; Корпоративни клиенти;
Уеб - страница на хотела: http://hotelqueen.net
Тел. за резервации: +359/ 897 99 77 04
Адрес: България, Силистра, с. Айдемир, ул. "София" №6
Семеен хотел Куин
Семеен хотел Куин
Семеен хотел Куин
Семеен хотел Куин
Семеен хотел КуинИмоти в България