Обзаведени апараменти в Свети Влас с панорама море
€ 55 935
(Цената подлежи на коментар)
площ: 56.50 m2
Информация за имота
Реф. No. 140
Област: Бургас
Етажи: 5 от общо 5
Летище: 30 км
Пристанище: 10 км
Етап на завършеност: Обзаведен
Дата на публикуване: 28.01.2016
Изпратете съобщение на подателя на обявата

Петров и Петерс ООД
office.aquaria@gmail.com
+359/ 888 687 664
к.к. Слънчев бряг
nevipe
 Ваканционен комплекс "Relax" в началото на гр. Свети Влас, разположен в подножието на източна Стара планина, на брега на Черно море. Проектът се изгражда в сърцето на най-голямата туристическа зона на България с отлични комуникации-на 38км от Бургас, на 32 км от летище Бургас, на 8 км от Несебър-Стар и нов град. Комплексът е в непосредствена близост (350м.) до най-голямата плажна ивица на България, тази на Слънчев бряг, дълга около 10 км.

Пририоден феномен

Комплексът граничи едновременно с море и планина, което го прави предпочитана дестинация за целогодишна почивка, лечебно-възстановителен и СПА-туризъм. Наличието на въздушно течение от планинското дефиле към морето създава уникален природен феномен с мощно лечебно въздействие върху бронхиалната астма и други белодробни заболявания. Неслучайно само на 100 метра от комплекс “Relax” се намира единственият в България морски санаториум с традиции в лечението на заболявания на дихателния апарат и ревматологични проблеми.

Комплекс "Relax" се състои от четири секции "А", "В", "С" и "D", с отделни входове и асансьори. Секция "А" е отделна сграда. Луксозните сгради са монолитни (желязобетон и тухла), изцяло топло- и хидроизолирани. Първите етажи са облицовани с естествени каменни плочи и дърво. Парапетите на терасите са дървени. Сградите са изградени стъпаловидно, което съответства на терена и дава възможност за изглед на отделните жилища към морето. Площта, върху която ще бъде изграден комплекса е 4 700 кв.м. На разположение на собствениците на апартаменти и техните гости са:

- открит басейн – безплатен
- детски басейн – безплатен
- игрална зала – билярд, тенис на маса и др.
- фитнес зала
- сауна
- стая за масажи
- джакузи
- фризьорски и козметичен център, СПА-център
- медицински кабинет
- магазини - ресторант
- лоби-бар
- панорамен бар на покрива
- сейф и обменно бюро
- открит охраняем паркинг
- подземен паркинг
- кабелна телевизия и интернет
- 24-часова охрана
Спецификации на имота

Гараж    Паркинг    Охрана    Кабелна ТВ    Интернет    Луксозно завършен    Обзаведен    С изградени комуникации    До главен път   

Дейности

Морски курорт    СПА-център    Фитнес    Ресторант    Бар    Магазин    Исторически забележителности (10 км)    Училище    Детска градина    Аптека    Болница    Автобусна спирка    Летище (30 км)    Пристанище (10 км)   


Подобни имоти

Имоти в България